LifeSaver on Emma Kososen ja Renita Niemen suunnittelema uudenlainen ja tyylikäs design-heijastinsarja.

Idea uusista heijastimista syntyi jo vuonna 2003 suunnittelijoiden omasta tarpeesta: missään ei ollut saatavilla hauskannäköisiä ja tyylikkäitä heijastimia.

LifeSaver-heijastimet ovat pehmeitä, eivätkä ne kolise tai pääse kiertymään kiinni kuten perinteiset heijastimet. Heijastimet valmistetaan Suomessa 3M:n CE-hyväksytystä materiaalista ja niillä on Työterveyslaitoksen hyväksyntä.

LifeSaver-heijastimien alkuperäinen ideologia ja tavoite on pysynyt samana: tarjota kuluttajille muodikas, moderni ja tyylikäs heijastin jota on ilo kantaa!

Verkkokaupan valikoimiin on tulossa lähipäivinä loputkin LifeSaver-heijastinmallistosta. Nyt tulevat mukaan myös ketjuheijastimet, joissa kuoseina kaksi erilaista kullanväristä kukkakuosia, pirteät vihreät ötökät ja dramaattiset mustanharmaat pääkallo ja korento. Ötökkä, pääkallo ja korento -heijastimissa värien kontrastia on lisätty ja kuviot erottuvat taustasta selkeästi.

Kannattaa siis pysyä kuulolla! Heijastin on mukava pieni lahja vaikkapa ystävälle. Se kulkee kätevästi kirjekuoressa kauemmaskin ilahduttamaan ja tuomaan turvallisuutta.

Osta omasi täältä.